Fodbehandlinger og priser

Fodbehandlinger

Glade fødder er fundamentet for et godt liv, hvilket kan være svært at huske i hverdagen. Vores fødder får derfor sjældent den opmærksomhed de fortjener. Fodpleje er for alle! Både for dem, der ikke kan nå deres fødder, dem der har smerter i fødderne og dem der bare har brug for velvære, et pusterum og lidt forkælelse til sig selv.

Udover at give dig god behandling og pleje af dine fødder kan vi rådgive med følgende: Hård hud, hælrevner, ligtorne, hælsporer,  fortykkede negle, nedgroede negle, neglesvamp og fodsvamp.


Basis : Alm. Klinisk fodpleje

Fodbad-negleklip/filning – beskæring/afslibning af hård hud samt let fodmassage.

Fodbad og grundig undersøgelse af foden.

Hvis største problem er hård hud startes her, ellers klippes/files neglene, ordnes neglebånd samt neglefals og hård hud beskæres/slibes.

Let fodmassage som afslutning.

Varighed: 45 – 60 min.

Pris 475,- ny pris 490,- pr 1/3-23


Luksus fodpleje:

Luksus behandling er alm. Klinisk fodpleje inkl. skrub og parafin.

Luksusbehandling er som Basis behandling + en skrub til at opløse hård hud og fjerne døde hudceller, derefter en parafin kur ( fugtighedsgivende) afsluttende med underben og fod massage.

Varighed 60 min.

Pris 500,- ny pris 525,- pr 1/3-23


Luksus+ fodbehandling :

Alm. Klinisk fodpleje – parafinkur fødder/underben. Skulder, nakke, ansigt og hovedbundsmassage.

Forkæl dig selv fra top til tå
Starter med Basis behandling, derefter kommer du over og ligger på massagebriksen og ben og fødder smøres ind i parafin, hvorefter de pakkes ind i plastikposer og håndklæder.

Mens parafinen trækker ind gives skulder/nakke og ansigt/hovedbunds massage.

Til slut dejlig massage af fødder og underben.

Velegnet til gravide da du sidder først og siden ligger på ryggen.

Varighed 90 min.

Pris 750,- ny pris 775,- pr 1/3-23


Tillæg til behandlinger:

Neglelak:
For at sikre optimal holdbarhed og styrke lægges der 4 lag lak! Der startes med underlak for at beskytte mod misfarvning af neglene. Derefter 2 lag lak for at opnå flottere farve og til slut overlak for at give længere holdbarhed.
Tillægspris: kr. 125,-

Neglelak uden anden behandling:
For at sikre optimal holdbarhed og styrke lægges der 4 lag lak! Der startes med underlak for at beskytte mod misfarvning af neglene. Derefter 2 lag lak for at opnå flottere farve og til slut overlak for at give længere holdbarhed.
Pris: kr. 150,- kr